Over de site

Op deze site publiceren we over recreatie en toerisme in Groningen en Friesland. De informatie is helder gerubriceerd zodat je snel ontdekt waar jij vandaag naar toe kunt gaan. Vakantiegangers doen ideeën op, maar ook de inwoners van Friesland en Groningen zelf worden geïnspireerd. Zij wonen in een prachtige, natuur-rijke omgeving.

.

Esonstad Lauwersmeer Recreatiepark Friesland Landal

Ken jij Landal Esonstad in Friesland aan het Lauwersmeer?
Geef je waardering:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (5 votes, average: 3,00 out of 5)
Loading...
Op zoek naar meer overnachtingsmogelijkheden?
Op zoek naar meer uitstapjes rondom het Lauwersmeer?
Op zoek naar meer activiteiten voor kinderen?
Op zoek naar meer activiteiten voor jongeren?

Esonstad Lauwersmeer: vakantiepret in zomer en winter

Landal Esonstad bij Oostmahorn (Anjum) is een recreatiedorp aan de oostkant van het Lauwersmeer. Geheel nieuwbouw, maar het oogt als een authentiek dorpje door de, voor de geveltjes, gebruikte bouwstijl.

Esonstad Lauwersmeer groot

Op de straten is weinig autoverkeer. Voor de kids dus volop ruimte om te spelen. Water is rondom, niet alleen dankzij het Lauwersmeer. Ook Esonstad zelf is rijkelijk voorzien van water. Huur een waterfiets, ga zwemmen of gooi je hengeltje uit vanaf het terras.

Esonstad Lauwersmeer (2)

 

Een vakantie met kinderen

wordt leuk in Esonstad

 

Esonstad telt 144 accommodaties in oudfriese stijl en 77 zogenaamde terpwoningen. Er is een overdekt zwembad, met peuterbad en welnessvoorzieningen. Er is een tennisbaan, een golfbaan en

 

Esonstad Lauwersmeer

Esonstad Lauwersmeer (3)

 

Rondom Nationaal Park het Lauwersmeer

ga je er graag op uit

 

er zijn strandwagens of skelters te huur. Voor de kleintjes is een gezellige speeltuin in het centrum van het vakantiedorp. In het seizoen is er altijd een recreatieteam actief. Volop vermaak dus voor de tijdelijke bewoners in de vakantiehuizen. Uiteraard zijn er ook diverse horecagelegenheden in Esonstad.

 

Esonstad Lauwersmeer (1)

Bestudeer voor leuke uitstapjes in de omgeving deze site. Er is van alles te beleven in de nabije omgeving van dit recreatiedorp in Noord-Nederland.


Landal Esonstad 

Skanserwei 28, 9133 DV Anjum
0519 – 329 555

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *