Over de site

Op deze site publiceren we over recreatie en toerisme in Groningen en Friesland. De informatie is helder gerubriceerd zodat je snel ontdekt waar jij vandaag naar toe kunt gaan. Vakantiegangers doen ideeën op, maar ook de inwoners van Friesland en Groningen zelf worden geïnspireerd. Zij wonen in een prachtige, natuur-rijke omgeving.

.

Pont Warten Zonnepont de Oerhaal Prinses Margrietkanaal Fryslân

Stak jij hier al eens het Prinses Margrietkanaal over?
Geef je waardering:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (3 votes, average: 3,33 out of 5)
Loading...
Deel je ervaringen onder aan deze pagina
Op zoek naar meer fietsroutes?
Op zoek naar meer wandelroutes?
Terug naar de startpagina?

 

De Oerhaal vaart tussen Warten en De Alde Feanen

Waar vaart deze zonnepont?
De zonnepont van Warten (Friesland, gemeente Leeuwarden) vaart tussen de jachthaven in Warten en het natuurgebied De Alde Feanen. Kijk op de kaart

Fietspont De Oerhaal verbindt Warten rechtstreeks met het nationaal park De Alde Feanen.

 

Fietsers worden met zonnepont de Oerhaal het Prinses Margrietkanaal overgezet zodat nationaal park De Alde Feanen vanaf Warten eenvoudig bereikbaar is, en vice versa. De pont vaart in principe van donderdag tot en met zondag vanaf eind mei tot half september. In april, mei en eind september vaart de pont ook vaak, maar dan alleen in het weekend. Kijk voor actuele informatie op www.grouaktief.nl.

Vaartijden zijn tussen 10.00 en 18.00 uur. Het tarief voor een enkele overtocht is € 1,00. Groepen kunnen buiten de reguliere vaartijden worden overgezet, 06 30788864.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *