Over de site

Op deze site publiceren we over recreatie en toerisme in Groningen en Friesland. De informatie is helder gerubriceerd zodat je snel ontdekt waar jij vandaag naar toe kunt gaan. Vakantiegangers doen ideeën op, maar ook de inwoners van Friesland en Groningen zelf worden geïnspireerd. Zij wonen in een prachtige, natuur-rijke omgeving.

.

Horecagelegenheden zijn op hun eigen wijze uniek en gastvrij

Eten buiten de deur, het is een heerlijke activiteit tijdens je vakantie, als je iets te vieren hebt, of als je het ‘er even van wilt nemen’. Je bent in Noord-Nederland. Op deze pagina krijg je overzicht over de keuzemogelijkheden. Dat geldt niet alleen voor de toerist, maar ook voor de recreant die in eigen woonomgeving een plekje zoekt voor lunch, diner of een heerlijk bakje koffie. 

 

 

Is dat restaurant met Michelinster hier een beetje in de buurt?

Heb je een date, een romantisch moment met je geliefde of een feestje? Waar organiseer jij het familie-diner? Waar in Friesland of Groningen geniet jij je diner-voor-twee of ga je uit eten met je personeelsvereniging? Waar vind je de dichtstbijzijnde ‘Chinees’? Waar zit een goede pizzeria en waar in de regio is dat restaurant met Michelinster? Vind de leukste restaurants, cafés en terrasjes via bovenstaande kaart. Klik op de blauwe icoontjes voor meer informatie.