Over de site

Op deze site publiceren we over recreatie en toerisme in Groningen en Friesland. De informatie is helder gerubriceerd zodat je snel ontdekt waar jij vandaag naar toe kunt gaan. Vakantiegangers doen ideeën op, maar ook de inwoners van Friesland en Groningen zelf worden geïnspireerd. Zij wonen in een prachtige, natuur-rijke omgeving.

.

Online-Toeristenbureau.nl voor toeristen en recreanten

 

Het Online Toeristenbureau is een initiatief van  Studio-Wieger Grafische Vormgeving. Via dit reclamebureau werken vormgevers, schrijvers en fotografen samen om de recreant en toerist in Friesland en Groningen van informatie te voorzien. Het gebied waarop we ons richten is het waddengebied, het Lauwersmeergebied en de streken rondom de provinciegrens van de twee noordelijke provincies.

 

Studio Wieger Grafische Vormgeving

Friese Wouden

Studio Wieger Grafisch Vormgever

Je kunt contact met ons opnemen via onderstaand formulier

Wie zijn wij?

Studio-Wieger is een vormgevers- en reclamestudio waar je terecht kan voor het laten maken van je advertentiecampagne en reclamemateriaal, voor het ontwerpen van je huisstijl of voor het laten bouwen van je website (al of niet in WordPress).

Daarnaast beheert Studio-Wieger het Online Toeristenbureau. Sturing aan deze site wordt gegeven door Karoline van den Donker.

 

Onze beweegredenen

“Het Online Toeristenbureau ontstond uit enthousiasme voor onze eigen woonomgeving. In dit deel van Friesland en Groningen vind je niet zoveel grote publiekstrekkers, maar er is wel van alles te beleven: water, musea, attractieparken, bossen en stranden. Het is een mooie fietsomgeving, er zijn prachtige wandellocaties en volop kansen voor waterrecreatie. Het is een omgeving waar je rust vindt, ruimte en andere dingen gaat doen dan anders. Wij zitten vol ideeën en brengen jou daarvan graag op de hoogte.”

 

Disclaimer

Uiteraard besteden we veel zorg aan het verstrekken van juiste informatie. Vanzelfsprekend kan er iets mis gaan. Omdat wij niet aansprakelijk kunnen worden gesteld voor schade ten gevolge van onze publicaties, wijzen wij op de manier waarop deze schade kan worden voorkomen.
Stuit je op onjuiste of verouderde gegevens? Geef het ons onmiddellijk door, zodat we de gewenste wijzigingen kunnen realiseren.
Melden kan via
* bovenstaand contactformulier
* online.toeristenbureau@gmail.com
* (sms naar) 06-40659587

 

Kijk het na

Recreanten en toeristen die verzekerd willen zijn van de juiste openingstijden en toegangsprijzen, raden wij aan de website van de desbetreffende organisatie te raadplegen voor de meest actuele informatie. Deze sites worden bij de meeste artikelen benoemd.


banner reclame en webdesign studio wieger


Het Online Toeristenbureau is een website en geregistreerde handelsnaam van
Studio Wieger Grafische Vormgeving
Tel. 06 31 34 51 44 – KvK-nr. 54 96 57 80 – BTW-nr. NL 083673039B01 – www.studio-wieger.nl