Zoeken naar klompenmuseum friesland

 
 
klompenmuseum friesland
Museumkaart geldig.
Mijn Museumkaart inloggen. In de buurt van. controleer altijd de openingstijden van het museum dat je wilt bezoeken. aanbevolen door kinderen. Waar is de Museumkaart geldig? Hier vindt u een overzicht van de musea waar u met de Museumkaart terecht kunt.
Scherjon's' Klompenmakerij Klompenmuseum Noordbergum / Noardburgum. Informatie Reviews Scherjon's' Klompenmakerij Klompenmuseum Zoover.
Wil je weten wat anderen vonden van Scherjon's' Klompenmakerij Klompenmuseum in Noordbergum / Noardburgum? Op deze pagina lees je reviews van Scherjon's' Klompenmakerij Klompenmuseum. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk dan accommodaties in Nederland. Hier vind je alle overnachtingsmogelijkheden in Friesland.
Scherjons Klompenmakerij en Klompenmuseum.
En hoewel dat vroeger heel normaal was, is dat vandaag de dag uniek. Heeft u altijd al willen weten hoe dit in zijn werk gaat? Of wilt u wat meer weten over de geschiedenis van de klomp? Kom naar het klompenmuseum en ervaar het zelf!
Museum, Galerie, Tentoonstelling Scherjons klompenmakerij en klompenmuseum Noordbergum Friesland www.eropuitineigenland.nl.
Kom dan naar het klompenmuseum en ervaar het zelf. In het museum zijn naast de Nederlandse klomp ook klompen uit alle delen van de wereld te bezichtigen. Ook als groep kunt u bij ons terecht voor allerlei activiteiten en gezellige momenten van eten en drinken.
Tips Trips Waterpark Zwartkruis Roompot Vakanties.
Noordbergum, Friesland, Nederland. Direct gelegen aan het water in het mooie Friesland. Nabij Leeuwarden, Drachten, Dokkum en diverse Friese meren. Prijzen en vakantieverblijven. Zoek een trip. Geen aankomstdatum geselecteerd. Natuur en landschap. Selecteer een datum. 11 gevonden op dit park. Bezoekerscentrum NP de Alde Feanen. Kameleondorp in Terherne. Klompenmuseum / Scherjons Klompenmakerij, Noardburgum.
Jansen Reizen Klompen museum Eelde.
Den Haag Scheveningen. Speelgoed en pluimveemuseum. Tocht door Friesland. Terug in de tijd. Dwars door Drenthe. Drenthe en Groningen. De Appel Turftocht. Genieten van de Veluwe en de Randmeren. Nationaal Militair Museum. Ga uit rijden met een DAF. Klompen museum Eelde.
internationaal Klompmuseum Eelde.
Expositie klompzeilen en maken bij Scherjon Friesland Tour Tips: de boeiendste en gezelligste uitjes van Friesland, speciaal voor u geselecteerd door het bureau voor toerisme van Fryslân, Friesland Ho
Openingstijden van het Klompenmuseum, waar de expositie is, van april tot half oktober: dinsdag tot en met vrijdag van 14.00 tot 17.00 uur en op zaterdag van 09.00 tot 12.00 uur. Eenmaal in Noardburgum kan men de museumroute Markant Friesland Route volgen voor nog meer ambacht, kunst en historie in Noordoost-Friesland.
watersport friesland toerisme friesland klompenmuseum friesland.
Scherjons Klompenmakerij en Klompenmuseum in Noardburgum heeft nog geen beoordeling. Geef als eerste een beoordeling. Geef een beoordeling aan Scherjons Klompenmakerij en Klompenmuseum in Noardburgum. Openingstijden Scherjons Klompenmakerij en Klompenmuseum Dokter Ypeijlaan 8 in Noardburgum. Scherjons Klompenmakerij en Klompenmuseum Friesland Holland.
Scherjon's' Klompenmakerij en Klompenmuseum Noardburgum Recensies Bezoekersinformatie WhichMuseum.
Lees voor het schrijven eerst de inhoudsrichtlijnen door. Wanneer heb je dit museum bezocht? Musea in de buurt. Ontdek musea in de buurt van Scherjon's' Klompenmakerij en Klompenmuseum. Burgum 1 km. Aqua Zoo Friesland. Leeuwarden 49, km. Veenklooster 55, km.
Scherjon's' Klompenmakerij en Klompenmuseum Alle uitjes voordeeluitjes Nederland.
Scherjons Klompenmakerij en Klompenmuseum is gevestigd in het dorp Noordbergum in het Fries officieel Noardburgum en maakt deel uit van de gemeente Tietjerksteradeel in de provincie Friesland. Omdat het museum is gelegen nabij de weg tussen Leeuwarden en Groningen, is het goed met eigen vervoer te bereiken.
Touringcar huren Volledig dagprogramma De Jong Tours.
De Aldfaers Erfroute. Een leuke tocht langs diverse plaatsen in de zuidwesthoek van Friesland, met authentieke gebouwen, voorwerpen en ware verhalen. Een reis door de tijd. De 19 e en 20 e eeuw op het Friese platteland komt hier tot leven. Download dan het dagtochtendocument onderaan de pagina. Bij De Friese Bierbrouwerij worden er 8 verschillende speciaalbieren gebrouwen met uitsluitend natuurlijke ingrediënten. Bent u benieuwd hoe deze bieren worden gemaakt? Ga langs bij de brouwerij. Meer weten over de mogelijkheden? Download dan het dagtochtendocument onderaan de pagina. In Museum Joure maakt u als bezoeker kennis met de geschiedenis van de koffie en thee die wordt geproduceerd door het Jouster bedrijf Douwe Egberts. Download dan het dagtochtendocument onderaan de pagina. Het klompenmuseum is zon museum waarvan u na afloop zegt dat u het al veel eerder had moeten bezoeken.

Contacteer ons