Resultaten voor fietspaden friesland

 
 
fietspaden friesland
Westfriesland.nl Routes.
Door de bollenvelden van Westfriesland. Over de dijk tussen Medemblik en Enkhuizen. Het Westfriese achterland van Hoorn. Door de bollenvelden, langs molen in Enkhuizen. Langs het IJsselmeer bij Enkhuizen. Enkhuizen, Hoorn en Oosterleek. Rondje Hoogkarspel, Opperdoes, De Weere, Midwoud Nibbixwoud.
Fietsen Recreatieschap Westfriesland.
Het fietsroutenetwerk in Westfriesland sluit aan op de netwerken in Noord-Kennemerland, de Noordkop, Laag Holland, IJmond het gebied tussen Castricum, Hoorn, IJmuiden en Zaanstad en Flevoland, via de Markerwaarddijk. Met de fietsrouteplanner voor Noord-Holland kunt u zelf uw fietsroute uitstippelen.
Fietsknooppunten Friesland Fietsnetwerk.nl.
Een makkelijke manier om Friesland te verkennen op de fiets is met behulp van fietsknooppunten. Fietsknooppunten in Friesland zorgen ervoor dat u zelf een duidelijke route kunt uitstippelen voor of tijdens het fietsen. Zo komt u langs de leukste en mooiste plekken van Friesland.
Fietstochten de Lytse Marren Mooiste Fietstocht van Friesland.
Een door u zelf uitgezette tocht biedt u overigens niet de garantie dat de mooiste fietspaden gebruikt zijn bij het uitzetten van uw tocht. Met de Lytse Marren fietstocht bent u hiervan wel verzekerd, want deze is door ons uitgezet, met kennis van de omgeving, cultuur en natuur van het Lytse Marrengebied. U fietst bijvoorbeeld langs de Oudegaaster Brekken waarvan de Gemeente Sudwest-Fryslan zegt: het" prachtige Brekkenpaad van Oudega naar Nijefurd het mooiste fietspad van ons land" SN 24-06 2010. Ook kunt u varen' beleven want we hebben een oversteek met een pontje opgenomen in de Lytse Marren fietstocht. De fietstocht gaat ook door het elfsteden hanzestadje Bolsward met haar monumenten en musea, zodat u op alle terreinen een prachtige indruk krijgt van Friesland.
Plan uw route met de fietsrouteplanner ElektrischeFietsen.com.
Dit zijn knooppunt nummers die aangeduid worden door de groen-witte borden met 2 cijfers die je langs de fietspaden kunt vinden. Door het volgen van de gewenste nummers kun je zonder te verdwalen uw zelf samengestelde fietsroutes fietsen. Nederland telt ongeveer 8900 fietsknooppunten.
Fietsroute Gaasterland en omgeving.
Op een relatief klein oppervlak tref je hier een een zeer afwisselend landschap aan met historische steden, pittoreske dorpjes en klassieke boerderijen. Naast de voor Friesland zo bekende weidse landschappen met meren, vaarten, sloten en weilanden bezit Gaasterland ook dichte loofbossen, brede houtsingels, oude hakhoutbossen, slingerende beekjes, fraaie doorkijkjes en prachtige kliffen.
GPStracks Overzicht GPS fietsroutes en tracks in Friesland.
Overzicht fietsroutes in de provincie Friesland.: Klik in de titelbalk die verschijnt als u met de cursor over een punt in het kaartje beweegt. U springt dan automatisch naar de desbetreffende route.: Op de grens van Friesland en Drenthe 1.
Fietsroutes Friesland Pontjes Route De" 8 van Grou" Fietsroute en Wandelroute.
Voor wie het prachtige landschap van Midden Friesland op de fiets wil ontdekken en beleven, biedt de fietsroute De 8 van Grou volop mogelijkheden. Het ene moment fietst u door het afwisselende waterrijke landschap van het Nationaal Park De Alde Feanen, het andere moment passeert u een dorp om vervolgens al fietsend door de weidse weilanden opnieuw te genieten van de natuur.
Fietsroute De 8 van Grou Algemeen Stichting Grou Aktief.
De naam van de route verwijst naar de twee lussen die de fietsroute maakt door het Friese Merengebied: samen vormen ze een 8. Fietsen door het mooie midden van Fryslân. Varen met de pont geeft een extra dimensie aan uw fietstocht.
Fietsvakantie in Friesland? Bekijk onze fietstocht Friesland!
Fietsvakantie Friese steden en meren. Het waterrijke Friesland leent zich niet alleen voor schaats en zeiltochten, u kunt er ook prachtig fietsen. De vele goed gemarkeerde fietspaden brengen u in alle elf Friese steden, die een genot voor het oog zijn.
fietsroutes rond Stavoren en ini zuidwestfriesland.
H et fietsknooppuntennetwerk Zuidwest Friesland. Fietsroutenetwerken op basis van knooppunten, uitgezet over veelal autovrije en aantrekkelijke fietspaden. Een fietsknooppuntennetwerk is heel eenvoudig: U fietst een route door de bordjes te volgen van het ene genummerde knooppunt naar het andere genummerde knooppunt.
Staatsbosbeheer Fryslân Feiten en cijfers.
Provinsje Fryslân, Wetterskip Fryslân, Rijkswaterstaat, gemeenten, andere natuurorganisaties en ondernemers/bewoners uit de streek. Van de Provincie Friesland ontvangt Staatsbosbeheer subsidie voor het beheer van de natuur binnen de EHS NNN. Ook draagt de provincie financieel bij aan het onderhoud van een deel van de wandel en fietspaden in deze gebieden.

Contacteer ons