Meer resultaten voor camping bergumermeer

 
 
camping bergumermeer
Camping bungalowpark Bergumermeer Friesland Vakantiepark Bergumermeer Sumar DagjeWeg.NL.
Het terrein is geschikt voor gezinnen met kinderen die van watersporten houden. Het park beschikt over een jachthaven en een trailerhelling. Doordat Bergumermeer al deze faciliteiten bij de hand heeft, is de camping ook geschikt voor een bedrijfsuitje of bedrijfsweekend.
Camping Bergumermeer Nederland Vacansoleil. orange-arrow. Asset 1menu_balk_icon. Asset 3menu_balk_icon. Asset 4menu_balk_icon. orange-arrow. orange-arrow. orange-arrow.
De comfortabele camping Bergumermeer ligt direct aan het Bergumer Meer. Waarom camping Bergumermeer? De camping heeft een eigen zandstrand, waar kinderen zich heerlijk kunnen vermaken. Het strand biedt naast vermaak ook de mogelijkheid om lekker te relaxen of gewoon van de zon te genieten.
Fokko Eybergen, Camping Vakantiepark Bergumermeer.
Badgasten en kampeerders zijn er nog niet. Maar voor Fokko Eybergen is het de drukste tijd van het jaar. Voor het vijfde jaar op rij kreeg Camping Vakantiepark Bergumermeer onlangs het predicaat Beste Camping van de ANWB en ADAC. Deze eer is goed voor een officiële vijfsterren vermelding.
Gastenvereniging Camping Bergumermeer.
De Gastenvereniging draait op vrijwilligers, wilt u ons helpen een activiteit te organiseren, graag! Meldt u aan bij één van de bestuursleden. Diana van der Weert. Inschrijving Kamer van Koophandel nummer: 01158248. Rekeningnummer ABN AMRO 42.58.16.540 t.n.v. Gastenvereniging Camping Bergumermeer 2012-2016.
Friesland Camping Bergumermeer.
Friesland Camping Bergumermeer. Sumar, Friesland Nederland. ANWB 5-sterren camping. In de Friese gemeente Tietjerksteradeel ligt Camping Vakantiepark Bergumermeer. Deze camping is geschikt voor de echte watersportliefhebber. Het dorpje Sumar Suameer grenst aan drie meren namelijk, Wide Le, Burgumer Mar en De Leien.
Home Verkoop Stacaravans.
Oppervlakte: 40 m. Verkoop stacaravans: Charleston Arcabo chalet. bekijk alle nieuwe stacaravans. Voor een ontspannen vakantie of een actief weekendje weg bent u het hele jaar door van harte welkom bij Friesland camping Bergumermeer in Sumar. lees meer over ons.
Recreatiecentrum Bergumermeer Foto's' / Video's.'
Klik in de lijst met zoekresultaten of op de paginas met details over een bepaalde camping op het Symbol om de camping op te nemen in Mijn favorieten. N.B: U dient ingelogd /login: te zijn, om uw Mijn favorieten voor later gebruik te kunnen bewaren.
Bergumermeer uit Sumar Advertenties op Marktplaats.nl.
Friesland vakantiepark bergumermeer heeft de volgende chalet bazaan 313 in de verkoop. Deze chalet staat op een ruime en een centrale plaats op de camping. Dicht bij het zwembad en ook niet ver lopen van het strand van het vakantiepark.
5 sterren Camping Bergumermeer in Sumar Friesland Campings.
De 5 sterren Camping Bergumermeer ligt aan het gelijknamige meer in prachtig Friesland. Nabij de stad Leeuwarden, midden in natuurlijke omgeving, biedt 5 sterren Camping Bergumermeer alle mogelijkheden voor watersport, cultuur en ontspanning. Onze camping ligt direct aan het water perfect voor een watersportvakantie voor het hele gezin!
KinderKampeerWereld-camping Bergumermeer Weg met het Gezin.
Op Recreatiecentrum Bergumermeer zult u zich niet snel vervelen! Vind ook andere locaties in de buurt van Sumar. Hotels en BBs in Friesland. Vakantiehuizen in Friesland. Vakantieparken in Friesland. Glampings in Friesland. Hoeve Meskenwier in Akkrum. Camping Bloemketerp in Franeker.
Bergumermeer Waar vind je mij? Kinder Kampeer Wereld.
Recreatiecentrum Bergumermeer bevindt zich in het hart van Friesland direct aan het Bergumermeer en het Prinses Margrietkanaal. In de omliggende dorpen kunt u gezellige uitstapjes maken. In Leeuwarden vindt u de waterrijke dierenwereld van Aqua Zoo Friesland en kunt u gezellig een middagje winkelen en lekker op een van de terrasjes langs de grachten zitten.
Recreatiecentrum Bergumermeer in Sumar de beste aanbiedingen!
Deze camping ligt aan de prachtige Friese Meren, huur dus zeker eens een boot van de camping en geniet van een mooie tocht over het water. Bovendien is Recreatiecentrum Bergumermeer voor zowel de actievelingen als rustliefhebbers ideaal. Faciliteiten Recreatiecentrum Bergumermeer.

Contacteer ons