Meer resultaten voor aventoer burgum

 
 
aventoer burgum
Bedriuwenpleats It Aventoer Triodos Bank.
Zorg Sociale economie. Bedriuwenpleats It Aventoer is een veelzijdig zorgbedrijf waar dagopvang, dagbesteding, wonen/24-uurszorg en logies wordt geboden aan mensen met een beperking. De cliënten wonen, werken en recreëren mens en diervriendelijk op een mooie plek in de Friese Trynwalden.
Spektakel en lekker eten bij Indoor en outdoorpark Aventoer in Burgum Actief Media.
Wat zijn jullie belangrijkste activiteiten binnen het bedrijf? Midden op het industrieterrein van Burgum vind je Indoor en outdoorpark Aventoer. Een ideaal plekje.Veel ruimte, genoeg parkeerplaatsen en er wonen geen mensen in de buurt, dus veroorzaak je weinig overlast. Onze belangrijkste activiteiten zijn.:
Veiligheidscontrole nodig.
We gebruiken cookies om inhoud en advertenties relevanter te maken en je een veiligere ervaring te bieden. Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies.
Home Bedriuwenpleats It Aventoer Oentsjerk.
U kunt het menu aan de linkerkant gebruiken om meer informatie te vinden over de verschillende activiteiten en onderdelen van Bedriuwenpleats It Aventoer. Voor uitgebreide informatie kunt u ons informatieboekje It Aventoer Kom binnen downloaden door rechtsboven op de link te klikken.
2e klimbos kaartje voor halve prijs! Pepper.com.
Adventurepark Waddenfun Wehe den Hoorn GR waddenfun.nl. Klimpark Aventoer Burgum FR aventoer.nl. Post Tweet Delen Share with WhatsApp Share with Messenger. Nieuwe reactie Abonneer Toevoegen aan favorieten Embed. mei 6e 2017. Geen 50% korting dus, misleidend om het zo op pepper te zetten ok, dat klimbos dat zelf doet kan ik begrijpen.
Uitjes in de omgeving Friesland camping Bergumermeer.
De Groene Ster 2. 8926 XE Leeuwarden. Beleef je adrenalinekick in het meest spectaculaire indoor én outdoor park van Nederland. Kom klimmen in het avontuurlijke klimpark van Aventoer in Burgum. Meester WM Oppedijk van Veenweg 22-G. 9251 GA Burgum. Kinderen leven zich helemaal uit bij Ballorig!
Pretparken Friesland Camping De Waldsang.
Aventoer Burgum 25 min. Aventoer, het grootste en spectaculairste indoor en outdoor park van Noord Nederland in Burgum. Outdoor klimmen tot op 15 meter hoogte met de langste tokkelbaan van Nederland: ruim 3/4 kilometer. Je zit er, ja echt, tussen de 10 en 12 minuten in!
Aventoer Burgum nog niet klaar Omrop Fryslân.
Een groep Duitse werknemers werkt op dit moment zeven dagen per week van s ochtends vroeg tot s avonds laat. Aventoer biedt naast het klimpark ook ruimte aan tal van activiteiten zoals lasergames, bowlingbanen en een 7D-bioscoop. Burgum Aventoer outdoorpark.
Aventoer Burgum 2019 Alles wat u moet weten VOORDAT je gaat TripAdvisor.
Alle hotels in de buurt bekijken Bekijk alle 7 restaurants in de buurt Bekijk alle 4 attracties in de buurt. Krijg snel antwoord van medewerkers en voormalige gasten van Aventoer Burgum. Opmerking: je vraag zal openbaar worden geplaatst op de pagina Vragen antwoorden.
Aventoer KlimparkGids.
Kom klimmen in het avontuurlijke klimpark van Aventoer in Burgum. Het grootse klimpark van Aventoer bestaat uit diverse parcoursen met verschillende klim en balanceerelementen. Het vertrekpunt is een centraal platform bestaande uit 3 niveaus met een totale hoogte van 15 meter.
Aventoer Burgum Aventoer Burgum Kidsproof Fryslân.
Bericht verzonden naar. Direct mailen naar Aventoer Burgum. ik geef Kidsproof toestemming om mijn gegevens te verwerken in overeenstemming met de privacyverklaring op deze website, dus alléén voor het doel waarvoor ik deze gegevens verstuur. Mail deze tip naar een vriendin.
Aventoer Burgum.
Wonen in Burgum. Het méést spectaculaire indoor én outdoorpark van Nederland! Alles in één park voor iedereen die van spanning en avontuur houdt. Meester WM Oppedijk van Veenweg 22-G. 9251 GA, Burgum Fryslân. Streekmuseum / Volkssterrenwacht. Vind ons op Facebook.

Contacteer ons